miercuri, 6 iunie 2012

Cu cine votez la primărie (1) - Sector 6

Mai sunt câteva zile până la alegerile locale. În sectorul 6 avem parte de câțiva candidați care se bat pe „fotoliul de primar” (așa am auzit că e bine să zici).
Dintre toți, 5 sunt mai vizibili, 3 mai bine clasați și unul singur câștigă:
  • PP-DD-ul vine cu Cristinel Eftimie, fostul șef al poliției sector 6 (cică). Nu m-a impresionat cu nimic, în afară de faptul că dă mâna cu DD, deci trebuie să fie de valoare.
  • UNPR aduce un tânăr competent, care vine din mediul privat, Constantin Tomescu. Nu-l votez că sunt extrem de stresante mașinuțele lui cu megafoanele ce ne-ndeamnă să-l votăm.
  • Desregimentatul politic Florescu Ștefan. Dacă ar fi o persoană pe care n-aș vota-o nici dacă ar candida de unul singur, el este acea persoană. Bineînțeles că nu-l cunosc, dar la cum a „evoluat” în ultimii doi ani, sunt convins că va face TOTUL pentru a ieși primar.
  • PDL - Primarul în funcție de vreo 8 ani, reformatorul și vizionarul sectorului nostru, îmbrăcat în portocaliu verde, Cristian Constantin Poteraș. Am primit și o scrisoare de la dumnealui care m-a informat despre planurile sale. Eu mi-aș dori să-și facă planuri pentru un binemeritat concediu de odihnă.
  • USL - Rareș Mănescu, vicepreședinte al PNL, candidatul pe care-l voi vota din mai multe motive, dintre care cel mai logic, USL va câștiga cele mai multe locuri în consiliul local, consiliul general, va avea primarul capitalei ceea ce va face ca dezvoltarea sectorului 6 să fie armonizată cu cea a capitalei (cel puțin teoretic).
Americanul are o vorbă „There ain't no such thing as a free lunch”, un fel de „nimic nu e gratis” - asta vizavi de sacoșele și banii pentru votul meu.

Pe 10 iunie.


În episodul următor - Primăria Capitalei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu