luni, 9 ianuarie 2012

Râdem, glumim...

Dar să fie concurență
La sistemul de urgență!
Anul acesta începe sub bune auspicii, se „dezbate” legea sănătății care cuprinde o modernizare (ce altceva putea să cuprindă) a sistemului integrat de urgență. Președintele zice că cei care sunt împotriva acestei modificări au ei interese, arătând cu degetul spre dr. Raed Arafat. Părerea celui care a înființat SMURD e un pic diferită.
Acum, eu nu pot să n-am încredere în cel care n-a greșit și n-a mințit niciodată, dar argumentul său de genul Raed Arafat e hoț, parcă nu e cel mai strălucit pe care l-am auzit vreodată de la Comandant.

Acum serios, ori are vreo strategie ascunsă și atât de inteligentă încât nimeni n-o înțelege, ori chiar vrea să plece de la Cotroceni în șuturi și nu știe cum s-o facă. De ce? Păi cum altfel ar putea să atace unul dintre personajele istorice încă în viață ale României (Regele Mihai) și unul dintre cei mai cunoscuți și respectați profesioniști din domeniul sănătății (Raed Arafat), care culmea, la origine nici măcar nu e român, ceea ce-i oferă încă un plus în mintea românului?

Cred că singurul lucru pe care și-l mai dorește acum Băsescu este să intre în cărțile de istorie cu cât mai multe pagini la capitolul „Momente dureroase din istoria României”. Are deja câteva, dar probabil că nu sunt încă îndeajuns de multe.


Vă iubesc pe toți

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu