marți, 19 iulie 2011

Ditamai campania

Cum criza a lovit pe mulți și multora le-a adus sfârșitul, așa altora criza le-a priit și le priește în continuare. Acum ceva timp la Carrefour au fost ceva promoții pentru că acesta a împlinit 10 ani în România. Iată că și o companie românească are o campanie foarte puternică și chiar pe o perioadă lungă.
Acum câteva luni și-au lansat și secțiunea de librărie online, cu reclame chiar la Bookfest (care este un târg de carte „offline”) cu reduceri de 20% la orice carte comandată pe site-ul lor.
Dar asta nu e tot, de ceva timp a pornit o campanie prin care ofereau TVA-ul înapoi la laptopuri, apoi la televizoare și chiar la camere foto. Ei bine, acum oferă TVA înapoi la telefoane și electrocasnice. Prețurile la produse sunt decente (unele chiar foarte bune) și când te gândești că livrarea se face la domiciliu, ai numai de câștigat.
Desigur, campania este gândită pentru a fideliza clienții, pentru că TVA-ul nu se oferă direct sub formă de bani, ci sub formă de cupoane de reducere. Dar dacă vrei să-ți iei un telefon de 1000 de lei spre exemplu, primești un cupon de 240 de lei de care poți să-ți iei card de memorie și husă sau mai știu eu ce, sau la un frigider poți să-ți iei și un aspirator.
Până una-alta, eMAG.ro a ajuns numărul unu în vânzări online și pare să „fure” clienți și de la magazinele clasice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu